Науково-методична мета, над якою працює методична комісія:

 «Використання інноваційних виробничих технологій

в процесі теоретичної і практичної підготовки»

Склад методичної комісії:

Голова методичної комісії — Іздебська Марія Вікторівна, майстер виробничого навчання за професією «Офіціант». Майстер виробничого навчання 14 тарифного розряду.

Бражник Тетяна Володимирівна – викладач спецпредметів «Технологія приготування їжі», «Устаткування ПХ». Кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії».

Волошина Тетяна Василівна — викладач спецпредметів «Економіка», «Товарознавство», «Кулінарна характеристика страв», «Торгово-технологічне обладнання». Кваліфікаційна категорія «спеціаліст другої категорії».

Натальченко Катерина Михайлівна- викладач спецпредметів «Технології», «Організація виробництва та обслуговування», «Технологія приготування їжі». Кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії», педагогічне звання «старший викладач».

Єфімчук Олена Василівна – майстер виробничого навчання за професією «Бармен». Майстер виробничого навчання 14 тарифного розряду, педагогічне звання «майстер виробничого навчання ІІ категорії». Викладач спецпредметів «Технологія приготування напоїв», «Організація обслуговування в барах», «Організація виробництва» та «Обслуговування». Кваліфікаційна категорія «спеціаліст першої категорії».

Кравченко Оксана Валеріївна – майстер виробничого навчання за професією «Кухар, офіціант, бармен». Майстер виробничого навчання 12 тарифного розряду.

Лебідь Людмила Михайлівна — майстер виробничого навчання за професією «Кухар». Майстер виробничого навчання 13 тарифного розряду.

Пирожак Наталія Василівна – майстер виробничого навчання за професією «Кухар, кондитер». «Майстер виробничого навчання 12 тарифного розряду. Викладач спецпредметів «Технологія приготування їжі», «Ліплення та малювання», «Товарознавство та технології приготування», «Приготування напівфабрикатів», «Приготування та оздоблення». Кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії».

Романенко Олена Іванівна – майстер виробничого навчання за професією «Кухар, офіціант, бармен». Майстер виробничого навчання 14 тарифного розряду.

Стригун Наталія Володимирівна — майстер виробничого навчання за професією «Кухар, офіціант, бармен». Майстер виробничого навчання 14 тарифного розряду. Викладач спецпредметів «Технологія приготування їжі» — 200 год., «Новітні технології в оздобленні страв», кваліфікаційна категорія «спеціаліст першої категорії».

Фролова Світлана Олександрівна – майстер виробничого навчання за професією «Кухар». Майстер виробничого навчання 13 тарифного розряду.