27 березня 2019 року в групі № 34 майстер в/н Фролова С. О. провела відкритий  урок виробничого навчання на тему: «Приготування страв з яєць (омлети та омлети країн світу)».

3Учні змогли на практиці застосувати, отримані знання та творчо підійшли до поставлених завдань: перша творча група готувала омлет по – японськи «Тамаго – які»; друга творча група готувала омлет по – Французьки «Бризоль»; третя творча група готувала омлет по – італійськи «Фріттата».

Майбутні кухарі поглибили свої знання з даної теми, навчилися працювати в команді та розвинули ділові якості.

Підводячи підсумок, можна сказати, що урок пройшов творчо, учні були активними учасниками навчального процесу, а методи й форми навчання  сприяли формуванню конкурентоспроможного робітника з критичним та креативним мисленням.

1

2

4

5

6

7

 

МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА