Технологічні картки на тему: «Холодні страви та закуски»

Технологічні  картки на тему: «Холодні страви та закуски» розробила викладач спецдисциплін Натальченко К.М.

Технологічні картки з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» призначені  для викладачів спецдисциплін, майстрів виробничого навчанння та учнів ПТНЗ.

Для скачування натисніть  БутербродиСалатиХолодні стравиХолодні страви з яєць і сируХолодні страви і закуски з мяса

Технологічні картки на тему: «Супи»

Технологічні  картки на тему: «Супи» розробила викладач спецдисциплін Натальченко К.М.

Технологічні картки призначені  для викладачів спецдисциплін, майстрів виробничого навчанння та учнів ПТНЗ.

Для скачування натисніть  Картки-супи

Робочий зошит на тему «Холодні страви та закуски»

Робочий  зошит на тему «Холодні страви та закуски» з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»  розробили викладачі спецдисциплін Натальченко К.М. та Бражник Т.В.

У робочому зошиті вміщено 18 теоретичних уроків та 2 лабораторно-практичних роботи з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» для учнів, які навчаються за професією «Кухар».

Мета робочого зошита поглибити теоретичні знання учнів з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», допомогти їм спланувати та технічно грамотно виконати завдання.

Рекомендовано використовувати  зошит в професійно-технічних навчальних закладах на уроках теоретичного навчання з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства».

Для скачування натисніть  Зошит «Холодні страви і закуски»

Робочий зошит з світової літератури

Робочий зошит з світової літератури розробила  викладач  Гергун Н.І.

 Комплексний зошит для закріплення та контролю знань зі світової літератури  розрахований для кращого засвоєння матеріалу та індивідуальної роботи учнів. У зошиті містяться терміни із теорії літератури, плани аналізу поетичного, прозового творів, уривки із автобіографій, інтерв’ю, світлин поетів та письменників, ілюстрацій до творів, що вивчаються, статей літературних критиків. З метою забезпечення об’єктивності перевірки набутих знань і умінь учнів, у зошиті пропонуються після кожної теми завдання для перевірки знань і самостійної роботи, тести закритого і відкритого типів для проведення поточних перевірочних робіт (запитання для перевірки знань за вивченими творами одного письменника), контрольних робіт у трьох варіантах для визначення рівня засвоєного програмового матеріалу.

Для скачування натисніть на Робочий зошит

Методичні рекомендації щодо виконання дипломної роботи учнями ПТНЗ

Методичні рекомендації щодо виконання дипломної роботи учнями ПТНЗ розробила заступник директора з навчально-виробничої роботи, викладач спецдисциплін Осюнько Н.В.

Методичні рекомендації щодо виконання дипломної роботи, а саме: об’єму, структури, змісту та вимог до оформлення роботи та її захисту.  В рекомендаціях надані фрагменти змісту дипломної екзаменаційної роботи для професій побуту, легкої промисловості, ресторанного сервісу, та приклади завдань на письмову екзаменаційну роботу.

Мета методичних рекомендацій – надати допомогу щодо безпосередньої організації виконання дипломних  робіт учнями професійно-технічних навчальних закладів. Пропонований інформаційно-консультативний матеріал розглядає питання ролі та місця дипломної екзаменаційної  роботи в системі освіти, визначає основні вимоги до підготовки, оформлення робіт.

Для скачування натисніть на Методичні рекомендації