Робочий зошит з виробничого навчання по темі: «Приготування солодких страв і напоїв» з професії «Кухар, офіціант, бармен»

Розробили майстри виробничого навчання Романенко О.І та Кравченко О.В. Читати далі…

Робочий зошит «Приготування супів; соусів»

розробила  майстер виробничого навчання Кравченко О.В. Читати далі…

Розробка уроку з англійської мови на тему «Гроші вчора і сьогодні»

викладач Шевчук Т.В Читати далі…

Розробка уроку з економіки на тему: «Інструменти фінансового регулювання. Податки.»

Розробила викладач економіки Швець Л. Д. Читати далі…

Методична розробка конспекту заннятя за темою «Обробка кишені у рамку на задній половинці брюк»

Розробила майтер виробничого навчання Костюк Г. В.  Читати далі…